Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι αίσθηση

Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι αίσθηση

"Η Ελλάδα, όπως γνωρίζετε, είναι μια χώρα που έχουμε στην καρδιά μας. Για εμάς που ζούμε σε μια χώρα με συχνές βροχοπτώσεις, κάθε χρόνο ανυπομονούμε για το ελληνικό ηλιόλουστο καλοκαίρι! Τι κάνει την Ελλάδα διαφορετική από οπουδήποτε αλλού; 

Οι φιλικοί άνθρωποι, τα όμορφα τοπία, τα πανέμορφα σπίτια που είναι σαν ζωγραφισμένα, τα γραφικά χωριά, ο τρόπος με τον οποίο η θάλασσα και ο ουρανός συναντιούνται, οι μυρωδιές των βοτάνων στα βουνά, οι ταβέρνες με τα τραπεζάκια έξω, τα χρώματα, τα επίπεδα του φωτός, τα ψαροκάικα και η ζωή γύρω από τα μικρά λιμανάκια. Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω το πεντανόστιμο φαγητό. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα τόσο διαφορετικό, μα ταυτόχρονα υπέροχο περιβάλλον, με μεθυστική ομορφιά και χαρακτήρα.

greek summer astypalea island kallichoron 1

Στα νησιά αισθανόμαστε εξαιρετικά ασφαλείς και μπορούμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε ό, τι έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Οι πολιτισμοί μας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά αγαπάμε την Ελλάδα και τρέφουμε βαθιά εκτίμηση και σεβασμό για τον ελληνικό πολιτισμό.

Ελπίζω να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά σύντομα στην Ελλάδα."

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καλό μας φίλο και διάσημο Σκωτσέζο καλλιτέχνη, Charles Jamieson, που περιέγραψε με λίγα λόγια την αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού. Ελπίζουμε να ξανανταμώσουμε σύντομα!

greek summer astypalea island kallichoron 2

Related Articles



booking