Το Kallichoron στις Ιστορίες Επιτυχίας της Google

Το Kallichoron στις Ιστορίες Επιτυχίας της Google

Πρόσφατα η Google συμπεριέλαβε το Kallichoron Art Boutique Hotel στις Ιστορίες Επιτυχίας, όπου παρουσιάζονται μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα εργαλεία, τις υπηρεσίες και τις επιλογές εκπαίδευσης της Google με σκοπό να βελτιώσουν τις δραστηριότητές τους και να αυξήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα μέσω του digital marketing.

"Με μεγάλη χαρά ακούσαμε να αναφέρεται το Kallichoron στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ξενοδοχείου που εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές βιωσιμότητας στην λειτουργία του. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά να συνεργαζόμαστε με την Google ώστε να επικοινωνήσουμε για την προώθηση του βιώσιμου τουρισμού, την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και την ευημερία.

Η φιλοσοφία μας στο Kallichoron είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει "επιχειρείν εν κενώ". Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους επισκέπτες μας με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο, σεβόμενοι τον πλανήτη μας και τις μελλοντικές γενιές", δήλωσε η Καρολίνα Αλκαλάι, συν-ιδρύτρια και Sustainability Officer του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Διαβάστε στον Ευρωπαϊκό Ιστότοπο ή στην ελληνική ιστοσελίδα.

Related Articles



booking