Το Kallichoron Art Boutique Hotel συμμετέχει στο ΣΑΣΜ Forum με θέμα «Τουρισμός & Νέοι Ορίζοντες» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 15:15-16:15, η συνιδρύτρια και Hotel Manager του Kallichoron και πιστοποιημένη auditor από το Γερμανικό Συμβούλιο Αειφόρου Δόμησης, κυρία Καρολίνα Αλκαλάι, συμμετέχει στο workshop «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Ελληνικός Τουρισμός» όπου θα παρουσιάσει τις προοπτικές αειφόρου ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού σύμφωνα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ.

Το Kallichoron Art Boutique Hotel, αποτελεί ένα κατάλυμα με χαρακτήρα που πρωτοπορεί και αναδεικνύει τον πολιτισμό, την ιστορία και τις παραδόσεις της Αστυπάλαιας. Από την σύστασή της, η επιχείρηση βασίζεται στις αρχές της αειφορίας και την πράσινη ανάπτυξη. Πέραν των διεθνών βραβείων που έχει λάβει από την σύστασή του, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή πιστοποιημένο με το διεθνές σήμα οικολογικής ποιότητας “Green Key Eco-Label” για την περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί, αλλά και για την ενεργή στήριξη πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας με σημείο αναφοράς τα παιδιά και τους νέους της Αστυπάλαιας.

Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στο workshop είναι:

 • Οι νέες τουριστικές τάσεις και οι προσκλήσεις του ελληνικού τουρισμού.
 • Βιωσιμότητα και αειφορία. Ένα μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που να προβάλλει το περιβάλλον και τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας, να ενισχύει την τοπική οικονομία, να αναδεικνύει τον πολιτισμό, την ιστορία και τις παραδόσεις.
 • Case study: Το μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και αειφορίας του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Το Forum τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με κύριο στόχο την ανάδειξη προοπτικών και τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργιών. Η διοργάνωση είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Μωραΐτη (Αγ. Δημητρίου & Παπαναστασίου, Π. Ψυχικό) το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1/12.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΣΑΣΜ Forum και το workshop μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Kallichoron Goes Green μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λατρεύουμε τα beach accessories και τις premium πετσέτες θαλάσσης. Φέτος, στο Kallichoron θα βρείτε την εξαιρετικής ποιότητας πετσέτα θαλάσσης “astypalea by Kallichoron Art Boutique Hotel”, φτιαγμένη από 100% ελληνικό βαμβάκι από την Sun of a Beach και σχεδιασμένη μοναδικά από την 2eggsProject, για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις σας στην παραλία!

Η γνωστή ελληνική εταιρεία Sun of a Beach σχεδιάζει premium πετσέτες θαλάσσης και beach accessories εμπνευσμένα από το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι, τις χρυσές παραλίες και το φωτεινό ήλιο. Όλα τα είδη είναι χειροποίητα που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα με υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Στο Kallichoron shop θα βρείτε μεταξύ άλλων και την summer συλλογή Sun of a Beach με χειροποίητα τσαντάκια παραλίας που θα αγαπήσετε με την πρώτη ματιά!

Για πληροφορίες και παραγγελίες, πατήστε εδώ.

Sun of a beach μαλακή πετσέτα θαλάσσης

 • Ελαφριά και απορροφητική μπορεί να φορεθεί και ως παρεό, σάλι και τυρμπάν
 • 100% ελληνικό βαμβάκι, μπλε και ιβουάρ
 • 95 εκ. x 160 εκ.
 • Σαν την στέλνουμε με την συλλεκτική πάνινη τσάντα "Kallichoron" που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάντα καθημερινής χρήσης

Τιμή: 45,00€

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής μας πολιτικής "Kallichoron Goes Green" και της συνεχούς προσπάθειας για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του ξενοδοχείου, το Kallichoron Art Boutique Hotel υλοποιεί την πρωτοποριακή ιδέα “Kallichoron Green Stories with Taf” με σκοπό την συλλογή και επανάχρηση του ιζήματος καφέ που παράγεται καθημερινά από το ξενοδοχείο. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρία καφέ Taf Coffee και με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και οι ταξιδιώτες θα μπορούν να παίρνουν φεύγοντας από το ξενοδοχείο ένα θρεπτικό δώρο για τα φυτά τους και όχι μόνο, αφού το ίζημα καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς ακόμα τρόπους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Kallichoron αποτελεί το μοναδικό Green Key eco-labelled ξενοδοχείο του νησιού, ενώ έχει βραβευτεί για την περιβαλλοντική του πολιτική με Green Marketing Exellence Award από την ΕΕΔΕ.

Στηρίζουμε την νησιωτικότητα, τιμάμε τις ρίζες μας, δημιουργούμε το αύριο!

Στο Kallichoron Art Boutique Hotel, η συνεισφορά στην πρόοδο και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας αποτελεί για εμάς στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Φέτος, με εφαλτήριο το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Kallichoron Room2Give”, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το IST College στα πλαίσια του “7ου Διάπλου Axion Hellas” και στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών της Γ’ Λυκείου της Αστυπάλαιας να ανοίξουν τα φτερά τους και να προοδεύσουν, προσφέροντας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020:

 • 1 πλήρη υποτροφία σε διετές πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης και κατάρτισης (ΙΕΚ, www.ist.edu.gr) με κάλυψη εξόδων διαβίωσης εφάπαξ σε ετήσια βάση, στην μνήμη του αείμνηστου παππού μας, Μιχαήλ Γ. Παλατιανού, εμπνευστή μας στο Kallichoron Art Boutique Hotel. Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα στον σπουδαστή να κάνει την πρακτική του άσκηση μέσω του Kallichoron Internship Scheme κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο Ξενοδοχείο.

Κριτήρια επιλογής

 • Οι υποψήφιοι θα πρέπει, τεκμηριωμένα, να είναι κάτοικοι της Αστυπάλαιας.
 • Για την υποβολή αιτήσεων δεν θα αποτελέσει κριτήριο αποκλεισμού ο βαθμός του Απολυτηρίου του Λυκείου, θα συνυπολογισθεί όμως ως παράγων μοριοδότησης. Ειδικότερα βαθμός ίσος του δεκαπέντε (15) θα λαμβάνει εκατό (100) μόρια. Κάθε επιπλέον μία (1) μονάδα του Απολυτηρίου θα λαμβάνει επιπροσθέτως εξήντα (60) μόρια.
 • Θα υπάρχει επιπλέον μοριοδότηση με βάση κοινωνικά κριτήρια:
  • Τέκνα Μονογονεϊκών Οικογενειών (μόρια 100)
  • Τέκνα Πολυτέκνων Οικογενειών (μόρια 100)
  • Τέκνα Τριτέκνων Οικογενειών (μόρια 50)

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης μπορείτε να το δείτε εδώ και μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής από εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους καθώς και σύντομη δήλωση με τίτλο «Γιατί Αξίζω την Υποτροφία» στο IST scholarships@ist.edu.gr ή/και στην Axion Hellas educational@axionhellas.gr έως Παρασκευή 28/6/2019.

Οι δικαιούχοι των υποτροφιών θα αναδειχθούν μετά από αξιολόγηση του συνόλου των αιτήσεων και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, στις ιστοσελίδες των IST και Αxion Hellas, ενώ παράλληλα θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικώς.

Για περισσότερες πληροφορίες:

IST College
τηλ. 210 4822222 | Email: scholarships@ist.edu.gr

Kallichoron Art Boutique Hotel
τηλ. 22430 61935 – 6936 889 888 | Email: csr@kallichoron.gr

Axion Hellas
Email: educational@axionhellas.gr

Λίγες μόλις μέρες μετά τη σημαντική διάκριση στη Στοκχόλμη, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel καταφέρνει να αποσπάσει μία ακόμα διάκριση. Η προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού του Kallichoron Art Boutique Hotel, “Grandma’s Breakfast”, βραβεύτηκε με Silver Award ως “Best Greek Hotel Breakfast” στα Greek Hospitality Awards, κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής τελετής στο Athenaeum Intercontinental, στις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων. Τα βραβεία διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά και πραγματοποιούνται από την ETHOS AWARDS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με Ειδικό Σύμβουλο το δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: press@kallichoron.gr.

 

 

Μία νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel, καθώς βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Boutique Hotel στα Greek Travel Awards 2019 για τις μοναδικές εμπειρίες αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρει στους ταξιδιώτες.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Σε μία λαμπερή βραδιά στην φημισμένη αίθουσα Blue Hall, τα Greek Travel Awards επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά. 

«Το Kallichoron ενσαρκώνει τα όνειρά μας, τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία τα καλοκαίρια με τον παππού και την γιαγιά στο νησί. Η διάκρισή μας στα Greek Travel Awards αποτελεί μια έμπρακτη επιβεβαίωση του υψηλού επίπεδου ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο Kallichoron Art Boutique Hotel. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει παράλληλα περισσότερη δουλειά με σκοπό την συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε στους επισκέπτες της Αστυπάλαιας με νέες καινοτόμες υπηρεσίες, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε.» δήλωσε η Μαρία Μαυρουδή, Γενική Διευθύντρια του Kallichoron.

Δείτε παρακάτω την κάλυψη της εκδήλωσης από τις ειδήσεις του Star Channel.

GTA2019

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: press@kallichoron.gr.

 

Η Μαρία Μαυρουδή, General Manager του Kallichoron Art Boutique Hotel, μιλά στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και στην Βίκυ Καρατζαβέλου για το όραμα του Kallichoron, τις ομορφιές της Αστυπάλαιας και την προσπάθεια που γίνεται για να διατηρήσει το νησί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και την έντονη προσωπικότητά του.

Μεταξύ άλλων, συζητούν με την κυρία Βίκυ Καραντζαβέλου τους παρακάτω προβληματισμούς:

 • Πώς και γιατί επενδύσατε στην Αστυπάλαια;
 • Η τουριστική περίοδος όμως στην Αστυπαλαια είναι μικρή σε σχέση με άλλα νησιά. Έχετε σκεφθεί κάποια πράγματα για να την επεκτείνετε;
 • Kallichoron και προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού Grandma's Breakfast.
 • Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε και πως καταφέρατε να τις ξεπεράσετε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

Μπροστά στην τεραστίων διαστάσεων καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική στις 23 Ιουλίου, φέτος αποφασίσαμε με το πρόγραμμα ΕΚΥ Kallichoron Room2Give να σταθούμε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες που δοκιμάστηκαν από αυτή την ανείπωτη τραγωδία και να απαλύνουμε τον πόνο τους. Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Με το σήμα Bike Friendly Hotel πιστοποιήθηκε πρόσφατα το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kallichoron γίνεται το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο στο νησί που λαμβάνει αυτή την πιστοποίηση, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του προς τους επισκέπτες που επιθυμούν να συνδυάσουν την αγάπη τους για το ποδήλατο με την ανάγκη της ανθρώπινης φύσης για εξερεύνηση και ταξίδια.

Bike Friendly 2 min

Το ξενοδοχείο εκτός από τα 6 βασικά κριτήρια ικανοποιεί και 6 ακόμα από τα 10 προαιρετικά κριτήρια που θέτει το σήμα Bike Friendly Hotel, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη υποστήριξη στους ταξιδιώτες ποδηλάτες που αρέσκονται στον εναλλακτικό τουρισμό περιπέτειας.

Η Καρολίνα Αλκαλάι, Hotel Manager και υπεύθυνη του προγράμματος Kallichoron Goes Green του Kallichoron Art Boutique Hotel δήλωσε:
«Το ποδήλατο είναι μία δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και επιτρέπει την επαφή με τη φύση. Παράλληλα, η συνεισφορά στην αειφορία και στην ενσωμάτωση περιβαλλοντικών κριτηρίων και «πράσινων» πρακτικών στις δραστηριότητές μας αποτελεί για εμάς στο Kallichoron στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Συνεπώς, είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που αποκτήσαμε το σήμα Bike Friendly Hotel. Με ιδιαίτερη αγάπη για τον θεματικό τουρισμό, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ΝΑΤΤΟΥΡ και διευρύνουμε την συνεργασία μας με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), προσβλέποντας να κάνουμε την Αστυπάλαια και το Kallichoron σημείο συνάντησης ποδηλατικών τουριστών.»

Η κυρία Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΝΑΤΤΟΥΡ, τόνισε ότι «Με χαρά καλωσορίζουμε το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στη πιστοποίηση Bike Friendly Hotel συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στη νησί της Αστυπάλαιας. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των τουριστών στην χρήση του ποδηλάτου κατά τις περιηγήσεις στο νησί και η εξάπλωση αυτής της φιλικής δραστηριότητα προς το περιβάλλον, σε όλη την Ελλάδα.»

Kallichoron Breakfast

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα “Kallichoron Goes Green εδώ.

 

Η ομάδα του Kallichoron Art Boutique Hotel, παρέα με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και την food blogger Madame Ginger, ζωντανά Στη Φωλιά των Κου Κου με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 30.04.2018.

Ένα ταξίδι στο μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που έχει βραβευτεί με Green Marketing Excellence Award για την προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού "Grandma's Breakfast" και στα Αστυπαλίτικα προϊόντα.

Δείτε εδώ το βίντεο

Το Kallichoron Art Boutique Hotel συμμετείχε στο 4ο Συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών που διοργανώθηκε την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 από τη Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) με την παρουσία άνω των 250 ανωτέρων και ανωτάτων στελεχών του customer service και άλλων διευθύνσεων.

"Πώς η σωστή εξυπηρέτηση δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να «κατακτηθεί» το μυαλό και η καρδιά του πελάτη;"

Απαντώντας στο παραπάνω ερώτημα, η Μαρία Μαυρουδή, Hotel Manager του Kallichoron Art Boutique Hotel, παρουσίασε ένα case study για τη σπουδαιότητα του branding στα πλαίσια της διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος, την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, τις καινοτόμες υπηρεσίες και τη δημιουργία αυθεντικών ταξιδιωτικών εμπειριών.

 

Το Kallichoron Art Boutique Hotel, υπερήφανος χορηγός των «Βιβλιοδρομιών 2017», συμμετείχε στην τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του θεσμού, η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα.

Η συνεισφορά στην πρόοδο και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας αποτελεί στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας του Kallichoron Art Boutique Hotel. Με εφαλτήριο το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Room2Give” που έχει θεσπιστεί από το 2015, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ποσό από κάθε κράτηση σε μία σειρά πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας με σημείο αναφοράς το παιδί και τους νέους.

Ο κύριος Ελευθέριος Γείτονας, Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα και εμπνευστής του θεσμού των Βιβλιοδρομιών, απευθυνόμενος στους μαθητές, τους κάλεσε να γίνουν «οργοτόμοι, φυτευτές και διαφεντευτές μιας συναρμοσμένης ελληνικής κοινωνίας για να σώσουμε την Ελλάδα μας. Οι Βιβλιοδρομίες αναπνέουν τα όνειρα και τα οράματα των λογοτεχνών και διερμηνεύουν τους στοχασμούς τους. Συγχαίρουμε τα παιδιά που συμμετέχουν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Επίσης, συγχαίρουμε τους δασκάλους και τους γονείς που ενθάρρυναν τα παιδιά τους να πάρουν μέρος. Ευχαριστούμε την κυρία Μαρία Μαυρουδή του Kallichoron που οραματίζεται σπουδαία πράγματα για την Αστυπάλαια. Συγχαρητήρια που επενδύει στον τόπο της και στη νέα γενιά.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γείτονας.

Η κυρία Μαρία Μαυρουδή, συνιδρύτρια και γενική διευθύντρια του Kallichoron στην ομιλία της, παρότρυνε τα παιδιά να τολμούν, να ονειρεύονται και να αναζητούν με πάθος το δικό τους όραμα «για να πάνε αυτόν τον κόσμο, τον μικρό τον μέγα, που έλεγε κι ο Ελύτης, ένα βήμα πιο μπροστά». Η κυρία Μαυρουδή συνεχάρη όσα παιδιά διακρίθηκαν, αλλά και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις Βιβλιοδρομίες 2017 και δήλωσε «υπερήφανη για αυτή την γέφυρα πολιτισμού και γνώσης. Είμαστε μάλιστα διπλά υπερήφανοι που με την αρωγή του προγράμματος Room2Give και την αμέριστη συμπαράσταση των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα, το 2018 θα συμμετάσχουν και οι μαθητές της Αστυπάλαιας στις Βιβλιοδρομίες.» Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την Πρόεδρο, Μαρία-Χριστίνα Κτιστάκη, καθώς και τον κύριο Γιώργο Κιούση για την στήριξή τους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα συμμετείχε ενεργά στις Βιβλιοδρομίες με την Πρόεδρο, κυρία Μαρία Χριστίνα Κτιστάκη να δηλώνει συγκινημένη από την διάθεση των παιδιών για μάθηση και πρόοδο. «Στην εποχή της ταχύτητας και της εικόνας, η φιλαναγνωσία βοηθάει τα παιδιά μας να ονειρεύονται και να ταξιδεύουν σε άγνωστους τόπους. Έχουμε την υποχρέωση ως γονείς, συναναγνώστες και εμψυχωτές να εξασφαλίσουμε το πλαίσιο εκείνο μέσα στο οποίο θα μπορούν να εκφράζονται δημιουργικά, με την προσδοκία να δούμε τα παιδιά μας να εξελίσσονται σε έξυπνους, καλούς και ευτυχισμένους ανθρώπους.»

Ο Γεώργιος Κιούσης, εκπαιδευτικός και συντονιστής του προγράμματος, δήλωσε συνοδοιπόρος στην προσπάθεια του Kallichoron και υπερήφανος «που η λογοτεχνική συντροφιά θα περιλαμβάνει από φέτος και την Αστυπάλαια. Ευχαριστούμε την Μαρία Μαυρουδή που πρωτοπορεί και φιλοδοξεί να ταξιδέψει μακριά τα παιδιά του σχολείου, δίνοντας ζωή στον τόπο της.»

Την τελετή παρακολούθησε πλήθος μαθητών και γονέων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και απόσπασμά της μπορείτε να παρακολουθήσετε εδω.

Το Kallichoron Art Boutique Hotel βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2017 στην κατηγορία "Personalized and tailor-made experiences" για την πρόταση "Turning the hotel accommodation to a unique experience"!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Kallichoron για την ακούραστη προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα αυθεντικό και ταυτόχρονα σύγχρονο ξενοδοχείο και να αναδείξουμε την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και γαστρονομία. Αυτό το βραβείο μας δίνει μεγάλη χαρά και σημαίνει περισσότερη δουλειά με σκοπό την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

To Kallichoron Art Boutique Hotel είναι υπερήφανος χορηγός του προγράμματος "Επινήσια Ηώς", το οποίο διοργανώνεται από την Αέλια και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πιστοί στις αρχές μας να στηρίζουμε πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας με επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους, βοηθάμε τους νέους της Αστυπάλαιας να επιχειρήσουν στον τόπο τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!
Διαβάστε ακόμη στο allaboutshipping.co.uk.

Περισσότερα

Η ομάδα του Κallichoron Art Boutique Hotel συζητά με την Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή το βραβείο Green Marketing Excellence Award 2015 που έλαβε το ξενοδοχείο για την καινοτομία του Ελληνικού πρωινού "Grandma's Breakfast" ως μέσου προώθησης της βιώσιμης ανάπτυξης στον Τουρισμό.

Περισσότερα

Το Kallichoron Art Boutique Hotel βραβεύεται στα Marketing Excellence Awards 2015 στην κατηγορία Green Marketing για την υπηρεσία του πρωινού “Grandma's Breakfast”, ως μέσο προώθησης της βιώσιμης ανάπτυξης στον Τουρισμό. Αυτό το βραβείο σημαίνει περισσότερη δουλειά στις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

Το Kallichoron Art Boutique Hotel αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή του παιδικού βιβλίου στην ανάπτυξη και ωρίμανση του παιδιού στην προσχολική ηλικία στηρίζει την ανανέωση της δανειστικής βιβλιοθήκης του Νηπιαγωγείου της Αστυπάλαιας.

Με πρωτοβουλία των γονέων και των νηπιαγωγών, παροτρύνουμε τα παιδιά να ονειρεύονται και να οραματίζονται μια πιο ευφάνταστη και πολυεπίπεδη καθημερινότητα.

Καλλιτεχνικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τη Γεύσω Παπαδάκη στα πλαίσια της ομώνυμης έκθεσης της ζωγράφου που φιλοξενείται στο Kallichoron Art Boutique Hotel.

Τηλέφωνο

+30 2243 061 935
+30 6936 889 888

Διεύθυνση

Χώρα, Αστυπάλαια,
85 900, Δωδεκάνησα

E-mail

info@kallichoron.gr
reservations@kallichoron.gr

Newsletter

Κατεβαστε το app

google playappstore
booking
X

Right Click

No right click