Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Εκτιμούμε ιδιαίτερα που επιλέξατε το Kallichoron Art Boutique Hotel για τη διαμονή σας. Γι’ αυτόν τον λόγο, φροντίζουμε επιμελώς για την διαφύλαξη και προστασία του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουμε στην κατοχή μας.

Στο Kallichoron ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και τους Νόμους 2472/1997 (με τις τροποποιήσεις του Ν. 3625/2007) και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

Συλλογή πληροφοριών

Για την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα σας ζητηθούν συγκεκριμένες πληροφορίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επεξεργασία και την ολοκλήρωση της κράτησής σας, όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, στοιχεία χρέωσης, καθώς και τυχόν προτιμήσεις σχετικά με την κράτηση σας.

Σε περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, απαιτείται ο τύπος, ο αριθμός, το όνομα του κατόχου, η ημερομηνία λήξης και ο Κωδικός Αριθμός Ασφαλείας (CCV) της πιστωτικής κάρτας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ακολουθεί ηλεκτρονική επικοινωνία προς επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του site φυλάσσονται σε πολλαπλά προστατευόμενες βάσεις δεδομένων, ενώ έχουν ληφθεί τα απαραίτητα ηλεκτρονικά και φυσικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων αυτών. Μετά την εξόφληση της διαμονής σας, οι λεπτομέρειες που αφορούν στην πιστωτική σας κάρτα διαγράφονται από την βάση δεδομένων μας.

Από τη στιγμή που αποδέχεστε την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το Kallichoron Art Boutique Hotel.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Συχνά ζητάμε από τους πελάτες μας να συμμετάσχουν εθελοντικά σε έρευνες και διαγωνισμούς που διοργανώνουμε. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται αφορούν δημογραφικά δεδομένα, στοιχεία για τον προσδιορισμό της χρηστικότητας της ιστοσελίδας, αλλά και στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό των νικητών. Πρόθεση μας είναι να σας παρέχουμε ηλεκτρονική αλληλογραφία, η οποία θα σας είναι χρήσιμη και θα επιθυμείτε να τη λαμβάνετε.

Πιο συγκεκριμένα, συλλέγουμε, να επεξεργαζόμαστε, να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικά είδη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για το πρόσωπό σας, τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:

 • Δεδομένα ταυτότητας περιλαμβάνουν το όνομα, επώνυμο
 • Δεδομένα επαφής περιλαμβάνουν τη διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμοί τηλεφώνου.
 • Οικονομικά δεδομένα περιλαμβάνουν τον τραπεζικό λογαριασμό και στοιχεία κάρτας πληρωμής.
 • Δεδομένα συναλλαγής περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με πληρωμές προς και από εσάς και άλλα στοιχεία προϊόντων και υπηρεσιών που αγοράσατε από εμάς.
 • Τεχνικά δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και τοποθεσία, τύποι και εκδόσεις πρόσθετων προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε αυτόν τον ιστότοπο.
 • Δεδομένα προφίλ περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασής σας, αγορές ή παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί από εσάς, ενδιαφέροντα, προτιμήσεις, σχόλια και απαντήσεις σας στις έρευνες.
 • Δεδομένα χρήσης περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας.
 • Δεδομένα μάρκετινγκ και επικοινωνιών περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικών προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους και τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με μας.
 • Δεδομένα υγείας που παρέχονται από εσάς ώστε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα και να εκπληρώνουμε τις ειδικές ανάγκες σας (για παράδειγμα, η παροχή πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες ή οι ειδικές διατροφικές σας ανάγκες σχετικά με πρωινό σας).

Φόρμα Αξιολόγησης Υπηρεσιών: Στα πλαίσια της μέτρησης της ικανοποίησης των επισκεπτών και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών, ζητάμε από τους επισκέπτες μας να συμπληρώσουν μία ανώνυμη φόρμα αξιολόγησης της διαμονής τους στο ξενοδοχείο μας. Με την συμμετοχή σας, συναινείτε ώστε το Kallichoron Art Boutique Hotel να μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύνολο ή μέρος των σχολίων σας για προωθητικούς λόγους στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου με σκοπό αποκλειστικά την ενημέρωση μελλοντικών πελατών για το επίπεδο και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε, να προσαρμόσουμε ή να αφαιρέσουμε σχόλια επισκεπτών κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Το έντυπο σχόλια πελατών θα πρέπει να θεωρείται ως προϊόν έρευνας και δεν δύναται να συμπεριλαμβάνεται καμία πληροφορία που να φωτογραφίζει τον επισκέπτη ή εμπορικές προσφορές, προσκλήσεις και άλλες ενέργειες.

Ενημερωτικά δελτία και προσφορές: Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί να λαμβάνει τα νέα και τις ανακοινώσεις του Kallichoron, μπορεί να εγγραφεί σε αυτήν την υπηρεσία είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε παρέχοντας τις σχετικές προσωπικές πληροφορίες στην Υποδοχή του ξενοδοχείου. Τα στοιχεία που χρειάζονται για την εγγραφή σας είναι το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από την υπηρεσία ανακοινώσεων, μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση DataPrivacy@kallichoron.gr με το θέμα «Διαγραφή».

Προστασία στοιχείων πιστωτικής κάρτας

Με σκοπό την προστασία και διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων, εφαρμόζουμε ενδεδειγμένο λογισμικό και διαδικασίες για την προστασία των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας.

Ο υπολογιστής εξυπηρέτησης δικτύου (server) και το δίκτυό μας προστατεύονται από τείχος προστασίας (firewall) ενάντια στην αναρμόδια πρόσβαση.

Για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της Βooking.com, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδονται σε εμάς μέσω ενός ασφαλούς υπολογιστή εξυπηρέτησης δικτύου (server), o οποίoς κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε αυτές να μην μπορούν να αναγνωσθούν. Οι πληροφορίες που σας ζητούνται και αφορούν την πιστωτική σας κάρτα μεταφέρονται μέσω γραμμής “Secured Sockets Layer” (SSL), που παρέχεται από την Thawte.

Για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ιστοτόπου του Kallichoron (μέσω της WebHotelier HLDG Ltd), οι πληροφορίες που σας ζητούνται μεταφέρονται αντίστοιχα μέσω της γραμμής “Secure Socket Layer” (SSL) και το Πρότυπο Ασφάλειας Δεδομένων “PCI” (PCI DSS).

Επιπλέον, εφαρμόζουμε διαδικασίες και χρησιμοποιούμε συστήματα που εγγυώνται την ασφάλεια σε συνδυασμό με τεχνικά μέσα και περιορισμούς στην πρόσβαση και χρήση προσωπικών πληροφοριών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες στα πλαίσια της εργασίας του και μόνο όταν αυτές σχετίζονται άμεσα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποθηκεύονται με τα στοιχεία του χρήστη μέχρι την ημερομηνία αναχώρησης σας από το ξενοδοχείο. Μετά την εξόφληση της διαμονής σας, οι λεπτομέρειες που αφορούν στην πιστωτική σας κάρτα διαγράφονται από την βάση δεδομένων μας.

Kallichoron Loyalty Club

Το Kallichoron προσφέρει στους επισκέπτες του την δυνατότητα να εγγραφούν στο πρόγραμμα Kallichoron Loyalty Club, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης το οποίο παρέχει προσφορές, προνόμια και εκπτώσεις σε επόμενη επίσκεψη στο ξενοδοχείο. Σε αυτό το πλαίσιο, ζητούμε από τα μέλη να παρέχουν επιπρόσθετα δεδομένα, όπως: όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αριθμό τηλεφώνου, χώρα, ταχυδρομικό κώδικα ή ταχυδρομική θυρίδα, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης λογαριασμού, όπως απαιτείται ώστε να είναι δυνατή η χρήση του προγράμματος και η εξαργύρωση των προσφορών.

Επιπλέον, το Kallichoron διατηρεί το δικαίωμα να μοιράζεται δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα με όλους τους τρίτους που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα, ώστε να είναι δυνατή η διαχείριση των εκπτώσεων, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Έλεγχος δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο ή να διορθώσετε ή να ζητήσετε την διαγραφή μέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας στοιχείων από την βάση δεδομένων που διατηρούμε. Αυτό μπορεί να γίνει στέλνοντας το σχετικό αίτημά σας ηλεκτρονικά στην διεύθυνση DataPrivacy@kallichoron.gr με θέμα «Αίτημα σχετικά με την Διαχείριση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα».

Λίστες παραληπτών και ηλεκτρονική επικοινωνία

Με την κράτησή σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλες τις πληροφορίες που αφορούν στην κράτησή σας. Η επιβεβαίωση αυτή ισοδυναμεί με εγγύηση της κράτησής σας.

Το Kallichoron Art Boutique Hotel έχει το δικαίωμα να διατηρεί λίστες παραληπτών (mailing lists) αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των επισκεπτών για την αποστολή μηνυμάτων ενημερωτικού ή οικονομικού χαρακτήρα. Οι λίστες αυτές αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Kallichoron Art Boutique Hotel και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το Kallichoron Art Boutique Hotel διατηρεί το δικαίωμα εγγραφής ή/ και διαγραφής κάποιου προσώπου από τις λίστες παραληπτών.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή τέτοιου είδους ενημέρωσης, μπορεί να ζητήσει την διαγραφή του από την λίστα επικοινωνίας με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση DataPrivacy@kallichoron.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία έχει δηλώσει, με θέμα «ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ».

Διατηρούμε το δικαίωμα μεταβολής του τρόπου που συλλέγουμε, μεταδίδουμε και επεξεργαζόμαστε τις βάσεις δεδομένων μας προκειμένου να διασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων που έχουμε στην κατοχή μας.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Kallichoron Art Boutique Hotel δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του ξενοδοχείου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Τα περιεχόμενα του Kallichoron παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το Kallichoron αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το Kallichoron δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, το Kallichoron δεν εγγυάται ότι ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός ιστότοπος (website) ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Το Kallichoron δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

Απόρρητο Παιδιών

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 15 ετών. Ο ιστότοπος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 15 ετών ή μεγαλύτεροι.

Εάν είστε κάτω των 15 ετών, δεν επιτρέπεται η χρήση ή η παροχή πληροφοριών σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 15 ετών (πέρα από τα δεδομένα που αφορούν την κράτηση δωματίου από τον κηδεμόνα αυτού), θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του παιδιού.

Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 15 ετών (πέρα από τα δεδομένα που αφορούν την κράτηση και την έκδοση εισιτηρίου), επικοινωνήστε μαζί μας στο DataPrivacy@kallichoron.gr.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να:

 1. Αιτηθείτε πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (“αίτηση πρόσβασης υποκείμενου δεδομένων”). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς και να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.
 2. Αιτηθείτε διόρθωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε ατελή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, αν και διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε να επικυρώσετε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.
 3. Αιτηθείτε διαγραφή των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όταν δεν υπάρχει εύλογη αιτία για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα στις περιπτώσεις που έχετε ασκήσει επιτυχώς το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (ανατρέξτε παρακάτω), όταν ενδεχομένως επεξεργαστήκαμε τις πληροφορίες αθέμιτα ή όταν χρειαστεί να διαγράψουμε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα ώστε να συμμορφωθούμε προς τους τοπικούς κανονισμούς. Παρακαλούμε ωστόσο όπως γνωρίζετε ότι ενδεχομένως να μην είμαστε πάντοτε σε θέση να συμμορφωθούμε προς το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους για τους οποίους θα σας ειδοποιήσουμε, αν κρίνεται απαραίτητο, με την υποβολή του αιτήματός σας.
 4. Αιτηθείτε περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα στις παρακάτω περιπτώσεις: (α) αν θέλετε να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια των δεδομένων, (β) όταν η χρήση των δεδομένων εκ μέρους μας είναι αθέμιτη, αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή τους από εμάς, (γ) όταν επιθυμείτε να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας ακόμα κι αν δεν τα ζητάμε, σε περίπτωση που είναι απαραίτητο για εσάς προκειμένου να επικυρώσετε, ασκήσετε ή υπερασπιστείτε νομικές αξιώσεις, ή (δ) έχετε αντιταχθεί στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς αλλά πρέπει να επιβεβαιώσετε αν έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους να το κάνουμε.
 5. Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση που η επεξεργασία εκ μέρους μας την δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα βασίζεται στη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επηρεάσει τη σύννομη επεξεργασία που πραγματοποιήθηκε πριν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που περιγράφονται παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας στο DataPrivacy@kallichoron.gr.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του Kallichoron, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτoύ του ιστοτόπου (website), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του Kallichoron και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού κανονισμού και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το Kallichoron, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την παρούσα δήλωση απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε αιτήματος άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά μέσω του DataPrivacy@kallichoron.gr.

 

X

Right Click

No right click