Δωρεά ΜΑΠ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αστυπάλαιας

Οι κυρίες Μαρία Μαυρουδή και Καρολίνα Αλκαλάι, ιδρύτριες του Kallichoron Art Boutique Hotel, σήμερα, Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, παρέδωσαν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Αστυπάλαιας υλικό ΜΑΠ στα πλαίσια της κοινής προσπάθειας για τη διασφάλισης της δημόσιας υγείας έναντι του COVID19.

 

Ήδη από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το Kallichoron Art Boutique Hotel στέκεται αρωγός στην τοπική κοινωνία της Αστυπάλαιας, συμβάλλοντας ενεργά και σταθερά σε δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και αλληλεγγύης, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας "Room2Give".

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσφοράς τους, οι κυρίες Μαυρουδή και Αλκαλάι παρέδωσαν στην ηγεσία του Ιατρείου 300 ιατρικές μάσκες προστασίας και 10 προστατευτικές ασπίδες, τις οποίες συγκέντρωσαν μετά την σύμπραξη δυνάμεων με την ΜΚΟ Άγονη Γραμμή Γόνιμη και τις Waterbags.

Αποδεχόμενο την προσφορά, το ιατρικό προσωπικό της Αστυπάλαιας ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξη στο έργο του, αναφέροντας ότι στην μάχη ενάντια στον κορωνοϊό είμαστε μαζί και οφείλουμε να στεκόμαστε όλοι αλληλέγγυοι.

Donation Kallichoron Iatreio Astypalea 2

Related Articles



booking