Θέλουμε οι επισκέπτες της Αστυπάλαιας να περνάνε όμορφα με ένα "πράσινο" πρόσημο

Η Μαρία Μαυρουδή, General Manager του Kallichoron Art Boutique Hotel, μίλησε στην Βίκυ Καραντζαβέλου και το TravelDailyNews Greece & Cyprus για τις νέες περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιούνται από το ξενοδοχείο και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται στους επισκέπτες του – όλες φυσικά με πράσινο πρόσημο και προσήλωση στις αρχές της αειφορίας.  

 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συνεργασία με τη Wayaj και τη δημιουργία του Carbon Footprint Calculating Engine (CFC Engine™), μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορηθούν, να απομειώσουν και να αντισταθμίσουν το ενεργειακό αποτύπωμα των διακοπών τους, ενισχύοντας μια από τις πρωτοβουλίες αειφόρου ανάπτυξης υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Η ουσιαστική επαφή με τη φύση, η ευεξία και η φροντίδα του σώματος αποτελούν βασική μέριμνα της ομάδας του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Η επιτυχημένη συνεργασία με τη Mood Life Wellness συνεχίζεται και φέτος, καθώς στο ξενοδοχείο θα λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένος χώρος για massage, συνεδρίες yoga και υπηρεσίες spa. Επίσης η νέα Signature Villa είναι μία πλήρως ανακαινισμένη πολυτελής κατοικία, στρατηγικά τοποθετημένη στο πιο ξεχωριστό σημείο της Χώρας της Αστυπάλαιας και υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία διαμονής στον επισκέπτη.

Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η υπηρεσία Grandma’s Breakfast, που επιτρέπει στους επισκέπτες να γεύονται το βραβευμένο πρωινό της Αστυπάλαιας, με ολόφρεσκα, εποχικά και τοπικά υλικά, που επιλέγουν οι ίδιοι.

Τέλος, η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων “Astypalea Bicycle Rentals” by Kallichoron προσφέρει στους επισκέπτες του νησιού επιλογές ενδυνάμωσης και έντονης φυσικής δραστηριότητας και να εξερευνήσουν πιο ανέμελα την παρθένα φύση της Αστυπάλαιας.

Το Kallichoron Art Boutique Hotel θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες από τις 16 Απριλίου 2022.

Related Articles



booking