Το Kallichoron στις Ιστορίες Επιτυχίας της Google

Πρόσφατα η Google συμπεριέλαβε το Kallichoron Art Boutique Hotel στις Ιστορίες Επιτυχίας, όπου παρουσιάζονται μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα εργαλεία, τις υπηρεσίες και τις επιλογές εκπαίδευσης της Google με σκοπό να βελτιώσουν τις δραστηριότητές τους και να αυξήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα μέσω του digital marketing.

Δωρεά ΜΑΠ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αστυπάλαιας

Οι κυρίες Μαρία Μαυρουδή και Καρολίνα Αλκαλάι, ιδρύτριες του Kallichoron Art Boutique Hotel, σήμερα, Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, παρέδωσαν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Αστυπάλαιας υλικό ΜΑΠ στα πλαίσια της κοινής προσπάθειας για τη διασφάλισης της δημόσιας υγείας έναντι του COVID19.

Σημαντική Ενημέρωση

Αγαπητοί ταξιδιώτες, συνεργάτες, φίλοι,

Με νομοσχέδιο που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ χθες βράδυ, Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, αποφασίστηκε η επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των εποχικών καταλυμάτων

Θέλουμε οι επισκέπτες της Αστυπάλαιας να περνάνε όμορφα με ένα "πράσινο" πρόσημο

Η Μαρία Μαυρουδή, General Manager του Kallichoron Art Boutique Hotel, μίλησε στην Βίκυ Καραντζαβέλου και το TravelDailyNews Greece & Cyprus για τις νέες περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιούνται από το ξενοδοχείο και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται στους επισκέπτες του – όλες φυσικά με πράσινο πρόσημο και προσήλωση στις αρχές της αειφορίας.  

Watermasks: Στιλάτες μάσκες στο Kallichoron για καλό σκοπό

Στο Kallichoron Art Boutique Hotel πιστεύουμε στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, στηρίζουμε ενεργά την ευημερία της τοπικής κοινότητας της Αστυπάλαιας και εργαζόμαστε συστηματικά για ένα αειφόρο μέλλον.

Responsible Business Awards 2020 - Gold Winner

Πιστεύουμε στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, στηρίζουμε ενεργά την ευημερία της τοπικής κοινότητας και εργαζόμαστε για ένα αειφόρο μέλλον!

Μεγάλη διάκριση στα Green Awards για την προσήλωση στο eco-living

Μία νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel, καθώς βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Green Accommodation Service και με το πλατινένιο στον πυλώνα Green Services στα Green Awards 2020 για το πρόγραμμα αειφόρου λειτουργίας του ξενοδοχείου “Kallichoron Goes Green”, που εφαρμόζεται με επιτυχία ήδη από το 2015.

Δωρεάν Φιλοξενία σε Γιατρούς & Νοσηλευτές

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, "Kallichoron Room2Give", το Kallichoron Art Boutique Hotel προσφέρει 90 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Αναφοράς για τον Κορονοϊό, όταν η χώρα βγει από την υγειονομική κρίση

«Τουρισμός + Νέοι Ορίζοντες»: Συνέδριο από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη

Το Kallichoron Art Boutique Hotel συμμετέχει στο ΣΑΣΜ Forum με θέμα «Τουρισμός & Νέοι Ορίζοντες» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη.



booking