Δωρεάν Φιλοξενία σε Γιατρούς & Νοσηλευτές

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, "Kallichoron Room2Give", το Kallichoron Art Boutique Hotel προσφέρει 90 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Αναφοράς για τον Κορονοϊό, όταν η χώρα βγει από την υγειονομική κρίση

 

"Έχουμε βαθειά εμπιστοσύνη ότι η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά εκ μέρους όλων μας μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά τις κρίσιμες αυτές ώρες. Αναγνωρίζουμε τις καθημερινές πράξεις θάρρους, ανθρωπιάς και αγάπης από τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, στη μάχη ενάντια στον COVID-19. Ως ελάχιστη αναγνώριση της ακούραστης προσπάθειας και του κόπου των γιατρών και των νοσηλευτών των νοσοκομείων αναφοράς, μόλις με το καλό ανοίξει το ξενοδοχείο μας στις 29 Ιουνίου 2020, θα προσφέρουμε 90 δωρεάν διανυκτερεύσεις στους ήρωες αυτής της κρίσης που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης αντοχής", δήλωσε η Μαρία Μαυρουδή, συνιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΕΚΥ "Kallichoron Room2Give" πιέστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Related Articles



booking