Ένα bike και eco friendly hotel που θα λατρέψετε

Στο μεταίχμιο Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, η Αστυπάλαια συγκεντρώνει χαρακτηριστικά και από τα δύο νησιωτικά συμπλέγματα, γεγονός που τελικά της προσδίδει έναν μοναδικό χαρακτήρα. Χτισμένη αμφιθεατρικά με ουσιαστικό κέντρο τους ανεμόμυλούς της, απαρτίζεται από δύο βασικούς οικισμούς: τη Χώρα και τον Πέρα Γιαλό.

«Τουρισμός + Νέοι Ορίζοντες»: Συνέδριο από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη

Το Kallichoron Art Boutique Hotel συμμετέχει στο ΣΑΣΜ Forum με θέμα «Τουρισμός & Νέοι Ορίζοντες» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη.

Το Kallichoron στο πλευρό των πυρόπληκτων οικογενειών

Μπροστά στην τεραστίων διαστάσεων καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική στις 23 Ιουλίου, φέτος αποφασίσαμε με το πρόγραμμα ΕΚΥ Kallichoron Room2Give να σταθούμε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες που δοκιμάστηκαν από αυτή την ανείπωτη τραγωδία

Δωρεά ΜΑΠ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αστυπάλαιας

Οι κυρίες Μαρία Μαυρουδή και Καρολίνα Αλκαλάι, ιδρύτριες του Kallichoron Art Boutique Hotel, σήμερα, Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020, παρέδωσαν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Αστυπάλαιας υλικό ΜΑΠ στα πλαίσια της κοινής προσπάθειας για τη διασφάλισης της δημόσιας υγείας έναντι του COVID19.

Kallichoron Green Stories with Taf

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής μας πολιτικής "Kallichoron Goes Green" και της συνεχούς προσπάθειας για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του ξενοδοχείου, το Kallichoron Art Boutique Hotel υλοποιεί την πρωτοποριακή ιδέα “Kallichoron Green Stories with Taf”

Το πρώτο πιστοποιημένο Bike Friendly Hotel στην Αστυπάλαια

Με το σήμα Bike Friendly Hotel πιστοποιήθηκε πρόσφατα το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kallichoron γίνεται το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο στο νησί που λαμβάνει αυτή την πιστοποίηση, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία

Watermasks: Στιλάτες μάσκες στο Kallichoron για καλό σκοπό

Στο Kallichoron Art Boutique Hotel πιστεύουμε στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, στηρίζουμε ενεργά την ευημερία της τοπικής κοινότητας της Αστυπάλαιας και εργαζόμαστε συστηματικά για ένα αειφόρο μέλλον.

“Υποτροφία IST College-Kallichoron-Axion Hellas” 2019-2020

Στο Kallichoron Art Boutique Hotel, η συνεισφορά στην πρόοδο και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας αποτελεί για εμάς στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας.

«Βιβλιοδρομίες 2017» Στηρίζουμε τους μαθητές της Αστυπάλαιας

Το Kallichoron Art Boutique Hotel, υπερήφανος χορηγός των «Βιβλιοδρομιών 2017», συμμετείχε στην τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του θεσμού, η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα.



booking