“Υποτροφία IST College-Kallichoron-Axion Hellas” 2019-2020

Στο Kallichoron Art Boutique Hotel, η συνεισφορά στην πρόοδο και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας αποτελεί για εμάς στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας.

Φέτος, με εφαλτήριο το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Kallichoron Room2Give”, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το IST College στα πλαίσια του “7ου Διάπλου Axion Hellas” και στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών της Γ’ Λυκείου της Αστυπάλαιας να ανοίξουν τα φτερά τους και να προοδεύσουν, προσφέροντας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020:

  • 1 πλήρη υποτροφία σε διετές πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης και κατάρτισης (ΙΕΚ, www.ist.edu.gr) με κάλυψη εξόδων διαβίωσης εφάπαξ σε ετήσια βάση, στην μνήμη του αείμνηστου παππού μας, Μιχαήλ Γ. Παλατιανού, εμπνευστή μας στο Kallichoron Art Boutique Hotel. Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα στον σπουδαστή να κάνει την πρακτική του άσκηση μέσω του Kallichoron Internship Scheme κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο Ξενοδοχείο.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΜΑΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!

Κριτήρια επιλογής

  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει, τεκμηριωμένα, να είναι κάτοικοι της Αστυπάλαιας.
  • Για την υποβολή αιτήσεων δεν θα αποτελέσει κριτήριο αποκλεισμού ο βαθμός του Απολυτηρίου του Λυκείου, θα συνυπολογισθεί όμως ως παράγων μοριοδότησης. Ειδικότερα βαθμός ίσος του δεκαπέντε (15) θα λαμβάνει εκατό (100) μόρια. Κάθε επιπλέον μία (1) μονάδα του Απολυτηρίου θα λαμβάνει επιπροσθέτως εξήντα (60) μόρια.
  • Θα υπάρχει επιπλέον μοριοδότηση με βάση κοινωνικά κριτήρια:
    • Τέκνα Μονογονεϊκών Οικογενειών (μόρια 100)
    • Τέκνα Πολυτέκνων Οικογενειών (μόρια 100)
    • Τέκνα Τριτέκνων Οικογενειών (μόρια 50)

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης μπορείτε να το δείτε εδώ και μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής από εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους καθώς και σύντομη δήλωση με τίτλο «Γιατί Αξίζω την Υποτροφία» στο IST Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή/και στην Axion Hellas Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως Παρασκευή 28/6/2019.

Οι δικαιούχοι των υποτροφιών θα αναδειχθούν μετά από αξιολόγηση του συνόλου των αιτήσεων και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, στις ιστοσελίδες των IST και Αxion Hellas, ενώ παράλληλα θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικώς.

Για περισσότερες πληροφορίες:

IST College
τηλ. 210 4822222 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Kallichoron Art Boutique Hotel
τηλ. 22430 61935 – 6936 889 888 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Axion Hellas
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Related Articles



booking