Greek Hospitality Awards 2019

Greek Hospitality Awards 2019

Λίγες μόλις μέρες μετά τη σημαντική διάκριση στη Στοκχόλμη, το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel καταφέρνει να αποσπάσει μία ακόμα διάκριση. Η προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού του Kallichoron Art Boutique Hotel, “Grandma’s Breakfast”,

βραβεύτηκε με Silver Award ως “Best Greek Hotel Breakfast” στα Greek Hospitality Awards, κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής τελετής στο Athenaeum Intercontinental, στις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων. Τα βραβεία διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά και πραγματοποιούνται από την ETHOS AWARDS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με Ειδικό Σύμβουλο το δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Related Articles



booking