Greek Travel Awards - Best Boutique Hotel

Greek Travel Awards - Best Boutique Hotel

Μία νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel, καθώς βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Boutique Hotel στα Greek Travel Awards 2019 για τις μοναδικές εμπειρίες αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρει στους ταξιδιώτες.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Στοκχόλμη στις 14 Φεβρουαρίου 2019. Σε μία λαμπερή βραδιά στην φημισμένη αίθουσα Blue Hall, τα Greek Travel Awards επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά. 

«Το Kallichoron ενσαρκώνει τα όνειρά μας, τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία τα καλοκαίρια με τον παππού και την γιαγιά στο νησί. Η διάκρισή μας στα Greek Travel Awards αποτελεί μια έμπρακτη επιβεβαίωση του υψηλού επίπεδου ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο Kallichoron Art Boutique Hotel. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει παράλληλα περισσότερη δουλειά με σκοπό την συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε στους επισκέπτες της Αστυπάλαιας με νέες καινοτόμες υπηρεσίες, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε.» δήλωσε η Μαρία Μαυρουδή, Γενική Διευθύντρια του Kallichoron.

Δείτε παρακάτω την κάλυψη της εκδήλωσης από τις ειδήσεις του Star Channel.

GTA2019

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Related Articles



booking