Sun of a Beach πετσέτα

Sun of a Beach πετσέτα "Αstypalea" by Kallichoron

Λατρεύουμε τα beach accessories και τις premium πετσέτες θαλάσσης. Φέτος, στο Kallichoron θα βρείτε την εξαιρετικής ποιότητας πετσέτα θαλάσσης “astypalea by Kallichoron Art Boutique Hotel”,

φτιαγμένη από 100% ελληνικό βαμβάκι από την Sun of a Beach και σχεδιασμένη μοναδικά από την 2eggsProject, για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις σας στην παραλία!

 

Η γνωστή ελληνική εταιρεία Sun of a Beach σχεδιάζει premium πετσέτες θαλάσσης και beach accessories εμπνευσμένα από το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι, τις χρυσές παραλίες και το φωτεινό ήλιο. Όλα τα είδη είναι χειροποίητα που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα με υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Στο Kallichoron shop θα βρείτε μεταξύ άλλων και την summer συλλογή Sun of a Beach με χειροποίητα τσαντάκια παραλίας που θα αγαπήσετε με την πρώτη ματιά!

Για πληροφορίες και παραγγελίες, πατήστε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Sun of a beach μαλακή πετσέτα θαλάσσης

  • Ελαφριά και απορροφητική μπορεί να φορεθεί και ως παρεό, σάλι και τυρμπάν
  • 100% ελληνικό βαμβάκι, μπλε και ιβουάρ
  • 95 εκ. x 160 εκ.
  • Σαν την στέλνουμε με την συλλεκτική πάνινη τσάντα "Kallichoron" που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάντα καθημερινής χρήσης

Τιμή: 30,00€

Related Articles



booking